Antra stovyklos diena

  • Paskelbta: 2024-06-11
  • Kategorija: Renginiai

Vaikų vasaros užimtumo stovyklos „Vasaros spalvų mozaika–2“ programos antra diena kupina meninių užduočių. Dalyviai vyko į Kretingos rajono savivaldybės Motiejaus Valančiaus viešąją biblioteką, edukacinį užsiėmimą „Žodis, muzika ir spalvos“. Simona Gagilaitė, vyresn. bibliotekininkė darbui su vaikais, sudarė keturias mokinių spalvų komandas, jas išskirstė po visą biblioteką. Mokiniai edukacijos erdvėse dėliojo spalvų mozaikas, minė M. Valančiaus kūrybines mįsles, sprendė muzikinius kryžiažodžius, kūrė istorijas, lavino atmintį, įsitraukė į strategijų žaidimus, atliko smagias lavinančiąsias veiklas.

Vėliau skubėjome į Kretingos rajono kultūros centrą, čia mūsų laukė režisierė Karolina Moncevičienė, vaikų ir jaunimo teatro „Atžalynas” režisierė, pramoginių renginių organizatorė. Gavę spektaklio bilietus buvome pakviesti į Kretingos rajono kultūros centro vaikų ir jaunimo teatro „Atžalynas“ spektaklį, pagal lietuvių liaudies pasaką „Vilkas ir dar... ožiukai?“. Režisierė, su stovyklos dalyviais ir aktoriais kartu aptarė spektaklį, pasidalino patirtais įspūdžiais.

Grįžę į mokyklą dalyvavome Robotikos užsiėmime.

Dėkojame Kretingos rajono savivaldybei už kelionės ir edukacijų finansavimą, Kretingos rajono savivaldybės Motiejaus Valančiaus viešosios bibliotekos darbuotojoms, režisierei Karolinai Moncevičienei.

 

Autorius:
Janina Kripienė

Nuotraukos:
Janina Kripienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Tamo dienynas
  • Mūsų darželis
  • Tėvams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas